Apan Apansson

Lilla Apan Apansson klättrar på. Första stegen tog hon på mammas födelsedag. Älskade hjärtat, tack för den fina presenten! Dessvärre så har hon lärt sig klättra upp i soffan, och väl uppe så är det roligt att resa sig och kasta sig omkull för man studsar så roligt då det är mjukt. Vad Elisia inte vet är att golvet och bordet är hårda och att det kan göra jätteont om man kastar sig så man landar på något av dem. Jag hoppas att hon slipper få reda på det på ett tag.

Idag så plockade jag ihop i köket, hade gått och kikat vad lilla fröken höll på med och sett så hon inte hade några farliga saker. Hade dock missat golvlampan i sovrummet som tydligen var tänd (eller om hon tänt den). Det är en hög lampa som står i ett hörn. Men hon hade lyckats stoppa ner en blöja i den vilket jag upptäckte då jag sprang och kikade vad hon gjorde var tredje minut. Tyckte det luktade konstigt och kom in precis då det slog lågor om blöjan "Titta!" var Elisias reaktion på det hela. Snabbt ut med barn och lampa och vädra ut ordentligt. Gick ju väldans bra men blev verkligen påmind om att inte släppa kollen på henne ens för två minuter.

Imorse var vi på bvc och och vägde och mätte samt att dom skrev en remiss till ögonmottagningen för skelningen hon har. 11280gram och 76.5cm. Hon tyckte att det var jätteroligt i väntrummet med de andra barnen, så måste försöka styra upp lite bebisdejter nu eller gå på kyrkis. Imorgon ska vi träffa Lisa och Isac om han håller sig frisk. :)

 


Kommentarer
Postat av: Sanna

Stora tjejen! Charlie väger nu 9570g men är 77,5 lång.. Han behöver äta upp sig lite va? :-) och duktiga Elisia som nu går!!

2012-01-17 @ 15:54:22
URL: http://sannasliving.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ja superägg utan tvekan!!! :-) tänk vad en unge egentligen gör med en, helt fantastiska saken! <3

2012-01-17 @ 23:06:54
URL: http://sannasliving.blogg.se/
Postat av: elin ♥ jävligt jätteGravid ♥

Tack så myckt kära vän <3

2012-01-18 @ 20:03:04
URL: http://flieo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0