Matte

Idag börjar jag matten. Två gånger 4 timmar i veckan hemifrån. Som tur är behöver vi bara barnvakt åt Elisia varannan måndag dessa timmar. Så det känns ju bra. Idag kommer Inger och Bosse och ska vara barnvakt :)

Elisia har hostat och snorat massor inatt och legat still max 5minuter i taget. Tanden "brevid hörntanden" är på väg upp, och den är ju ganska stor och verkar besvära en hel del. Om hon inte är sämre så blir det nog kyrkis imorgon :)

Jaa, det var väl vad jag hade att säga idag.

Lekdejt!

Tacktjejer för idag, verkligen trevligt!Extra tack till dig Fia som fixat och ordnat med lunch:) Det var inte så lätt att få med alla 4 småttingarna på bild. Men det gick! Fullt ös på dem i övrigt :)

I somras var det lite lättare på just den punkten, men det har ju hänt en hel del sedan dess :)


11månader idag :)


Finfrämmande :)

Idag har vi haft småfolk här! Elin var och hälsade på med lilla Signe, så liiiten och gullig! Har Elisia också varit spädis? Minns inte det :P Mysigt iallfall :)

Elisia tyckte det var spännande med Signe

Sjungstund

Idag var vi på babysång på kulturskolan med ett gäng kända och okända småttingar. Alla var i ungefär samma ålder och det var väldigt skoj, även om mina skuldror är hyfsat ömma nu. Inte van att kånka på tungklumpen ;) Efter sångstunden mötte vi upp mamma, Bea och Angelica för en fika på dackås och en liten tur på stan. Kom hem med två bodys och ett par byxor, i rosa. Första rosa brallorna sedan hon hade storlek 56. Tror det hör ihop med min skräckblandade förtjusning inför att hon blivit så stor så fort. Både igårkväll och ikväll har det varit superroligt att promenera runt här hemma. Blivit så duktig bara de senaste dagarna, annars har hon ju bara tagit ett par steg nu och då i några veckor. Har antagligen gått fort för att hon upptäckt att det är roligt att gå och vill prova hela tiden.

Angelica ville dela vagnen med Elisia för hon var trött i benen, och det går ju toppenbra när man har en stadig Emmaljunga det! :)


klockan 05.00 bad


En fredag i februari :)

Idag kom Bea till lunch och stannade ett tag, innan dess hade vi hunnit med en liten promenad i kylan. På eftermiddagen var jag och Elisia och hälsade på Lisa och Isac så dom små fick leka lite. Isac kommer bli kungen av dansgolvet kan jag lova!

Imorgon blir det babysång, det tycker dom nog om!


(Tog inte just några bilder, så ni får hålla tillgodo)

Gått ett tag igen :)

Hej hej! Nu har det gått ett tag igen, hinns inte riktigt med. Jag har börjat plugga och det är väl inte värst kul men nödvändigt. Elisia är det full fart på, varit snorig och så en vecka nu. Verkar bero på en tand som hon varit ledsen över en hel del idag, så får hoppas att den sticker fram snart :)

Vi missade kyrkis den här veckan pga av snorandet, men nästa vecka ska vi gå då det var en riktig storfavorit. Träffade iallafall Lisa och Isac igår och det var välbehövligt efter en vecka hemma. Dom är så söta tillsammans nu!

Bara en månad kvar tills Elisia är ett år. Lilla skatt!


RSS 2.0