Playdate

Idag har Lisa och Isac hälsat på, väldigt trevligt! Det får vi göra om snart igen :)  Lisa hade med sig saxen och gjorde oss en välgärning och klippte luggen på Elisia. Otroligt fint som ni kan se på sista bilden här nere. Tack kära du!


Sötnosarna ville inte bjuda på något leende när jag höll kameran, men fina ändå! (Här ser ni också hur luggen var före.)

Nyklippt och fin!

<3

Det finns så mycket roligt roligt att leka med såhär efter jul! Tack så mycket för alla fina leksaker och kläder hälsar Elisia ! :)God Jul!Rubrik.

Har total torka när det gäller bloggen. Livet lullar på, Elisia pratar oavbrutet och har börjat mysa lite också vilket är kul. Tycker det händer nått varje dag. Buskråkan! Idag ska vi till Elin N och hälsa på en sväng och sedna ska jag hämta William på skolan så ska han få vara med oss tills Stefan slutar jobba. Det blir bra det, då William är Elisias stora idol och hon bara lyser när han är med. William är så snäll och tålmodig med henne, inte alla sjuåriga pojkar som tar sig tid att leka längre stunder med en (snart) niomånaders tjej!


December

Har inget att skriva om så det är därför det inte blir uppdaterat värst ofta. I lördags var vi till mamma och bakade pepparkakor. Hon ville att Elisia skulle vara med redan från första året. Det är ju mysigt med traditioner. Så värst många pepparkakor bakade inte Elisia men kladda med degen gick och tugga på formarna gick ju. William bakade desto fler, kan inte finnas en endaste unge till på denna jord med den pojkens tålamod. Vi alla andra tröttnade långt innan :D

Idag är det tänkt att vi ska på 11-kaffe hos Bea, men det känns ju sådär nu när vädret är som det är. Jävla årstid då man aldrig kan göra det man tänkt på grund av vädret. (eller utom oro över att ta sig hem) så himla tråkigt :( Elisia är fortfarande förkyld och det är hemskt långdraget.

På söndag ska jag och mamma på hemlig tur med Elisia, William och Angelica, då ska vi till Bergsjö och träffa en riktig tomte :) Blir något till fotoalbumet tänkte jag! Ja, det är hemligt för barnen då alltså, så ssschhh....

 


Rätt vad det är...

Så hör man en låt på radion som är bra! :)Trött, trött, trött

Är så in i själen trött nu. Skulle behöva sova en stund men Elisia tog bara en kort tupplur. Blev totalt kaos med hennes sovande igår och då brukar det ta ett par slitsamma dagar att få ordning på det igen. Trist men så är det. Ju mindre hon sover på dagen, desto sämre sover hon på natten.

Ptja, har väl inte så mycket att säga heller, skulle behövt hittat på något att göra idag för att öht orka vara vaken.


Lite av varje

Här är det full fart, Elisia har bilvit snabb som tusan på krypandet och det tar några sekunder att ta sig till de åtråvärda ställena i huset. T ex hundvattenskål eller att försöka få tag på toalettborsten. Det sistnämnda har hon inte lyckats med. Än. Trappen är rolig att klättra i så den måste vi sätta upp en grind i nu. Sladdar, kablar, tangentbord osv är favoritleksakerna. Hon tycker att man kan leva på smörgåsar och välling och äter ytterst sparsamt av vanlig mat just nu.

Ja, det var en liten uppdatering från oss då :)

Elisia med fina gåvagnen hon fick i tidig julklapp av (min) mormor och morfar.

Vattenskål är skoj!


Och mammas datorsaker!

RSS 2.0