Apan Apansson

Lilla Apan Apansson klättrar på. Första stegen tog hon på mammas födelsedag. Älskade hjärtat, tack för den fina presenten! Dessvärre så har hon lärt sig klättra upp i soffan, och väl uppe så är det roligt att resa sig och kasta sig omkull för man studsar så roligt då det är mjukt. Vad Elisia inte vet är att golvet och bordet är hårda och att det kan göra jätteont om man kastar sig så man landar på något av dem. Jag hoppas att hon slipper få reda på det på ett tag.

Idag så plockade jag ihop i köket, hade gått och kikat vad lilla fröken höll på med och sett så hon inte hade några farliga saker. Hade dock missat golvlampan i sovrummet som tydligen var tänd (eller om hon tänt den). Det är en hög lampa som står i ett hörn. Men hon hade lyckats stoppa ner en blöja i den vilket jag upptäckte då jag sprang och kikade vad hon gjorde var tredje minut. Tyckte det luktade konstigt och kom in precis då det slog lågor om blöjan "Titta!" var Elisias reaktion på det hela. Snabbt ut med barn och lampa och vädra ut ordentligt. Gick ju väldans bra men blev verkligen påmind om att inte släppa kollen på henne ens för två minuter.

Imorse var vi på bvc och och vägde och mätte samt att dom skrev en remiss till ögonmottagningen för skelningen hon har. 11280gram och 76.5cm. Hon tyckte att det var jätteroligt i väntrummet med de andra barnen, så måste försöka styra upp lite bebisdejter nu eller gå på kyrkis. Imorgon ska vi träffa Lisa och Isac om han håller sig frisk. :)

 


Hej Hej Hallå bloggen!

Blir hemskt lite bloggande då jag aldrig får sitta med datorn på dagen då Elisia genast ska åt den. På kvällarna har jag annat för mig :)

Vad händer då? Ja, full fart på lillfröken, och då menar jag full fart. Tar ca 10sekunder att ta sig vart som helst i huset och göra nått hon inte borde;) En riktig klätterapa, igår kom hon på tekniken för att klättra upp i soffan, toppenbra! Jag är inteee ett dugg orolig att hon ska hinna upp innan vi hinner se och ramla och slå huvet i soffbordet. Stark som en oxe är lilla fröken och envis som en åsna. Verkar förstå mer en vi ger henne cred för. Att hon är bestämd är det ingen tvekan om, och energisk! Men go och glad och alldeles underbar <3

Lite vardagsbilder

Vart är babyn i röran?

Okej, makaroner och korv kan jag äta, men bara lite!

RSS 2.0