Aptit och magisk sjal

Såhär glad kan man vara när man har ätit en halv burk med pasta och grönsaker, och sedan en halv burk med päron/banan! Verkar verkligen som om det lossnat med maten. Ikväll ska jag laga lite barnmat åt henne så det finns lite hemlagat också. Tycker att alla burkarna luktar och smakar lika så det kan ju vara bra att vänja vid riktig mat också. Men det är ju lämpligt att burkarna finns!

Inatt sov Elisia så himla bra, i säkert en månads tid om inte längre så har hon vaknat ca var femte minut fram till klockan 21-22 ungefär. Då har vi bara behövt gå in och ge henne nappen och så och hon har somnat om på studs.
Igår fick hon ha min sjal som hon grabbat tag i när hon sov i vagnen på dagen, och sedan fick hon den på kvällen också för hon sov så bra på dagen. Vet inte om det har något samband men kan ju varit att den luktade  tillräckligt mycket mamma för att hon inte skulle behöva vakna till och fundera på om hon blivit övergiven. Verkar ju vara det när hon vaknar till och liksom halvsover och grinar till, räcker ju att vi visar att vi är där så fortsätter hon sova annars. Inte minsta och smidigaste snuttefilten dock.

Bara en massa trams, men en uppdatering iallafall!


Kommentarer
Postat av: Fia-mamma till Edison

Men vad skönt att det går bättre med maten! Håller tummarna för att det släpper för oss också snart...



Mammas sjal är väl en perfekt snutte! Min lillasyster snodde typ fem av mammas favoritsjalar när hon var liten och mamma fick dem aldrig tillbaka hihi...

2011-10-01 @ 17:27:17
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Postat av: Lisa- mamma till Isac <3

Härligt!



Isac har också lyckats äta burkmaten nu :) Lät honom stoppa händerna i tallriken och kladda lite och sen va det bara att mumsa på :) Dom är ju roliga!



Kanske ska testa att lägga en tröja eller nåt intill honom inatt och se om det gör skillnad för sömnen när det luktar mamma :)

2011-10-01 @ 20:16:34
URL: http://lisasdag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0