Spjälsäng

Det är ju sannerligen dags att sänka spjälsängen eftersom att Elisia kan sätta sig upp i sängen. Vill ju inte att hon ramlar ur den. Men det känns så väldigt långt ner och besvärligt att ha den där längst ner där det finns förborrade hål. Funderar på att borra och sätta sängbotten liksom på mitten, för då kan hon inte ta sig ur än och hon hamnar samtidigt inte så väldigt långt ner. Det får nog bli så, jag har hämtat in borrmaskinen och tänker sätta igång så snart Elisia vaknar. Hon ligger för omväxlings skull i sin säng och sover middag nämligen.

Vi har inte gjort så mycket idag. Jocke är ledig och det är skönt. På lördag blir det halloweenfirande hos mormor och morfar en vecka sent. Hörde det ryktas om att vi ska bada lite vedeldat och så på dagen också. Mysigt! Nej, nu ska jag passa på att njuta lite av lugnet! Ha det så bra :)

EDIT:
Såhär blev det efter lite borrande och donande. Inte allra längst ner, men ändå långt ner nog så hon inte kan ramla ut. Känns bra :)Kommentarer
Postat av: Lisa- mamma till Isac <3

Vi har flyttat ner våran vi med. Hade ett mittenhål så det va super! Och i grevens tid för igårkväll satte sig Isac upp, i sömnen! Gick dit och då satt han och sov, hängandes med huvudet. Inte lätt att hålla reda på om man sover eller är vaken när man lär sig så mkt nytt ;)

2011-11-03 @ 20:17:47
URL: http://lisasdag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0