Liten uppdatering

Blir lite dåligt med bloggande. Men så är det ibland. Allt är bra med oss, full fart på lillfröken. Men hon är lite hostig och snorig nu och väldigt mammig och gnällig. Alldeles röd i munnen och en tand som snart är igenom tandköttet och två till som är jättesvullna så det är nog det som bråkar med henne. Men hon vilar inte värst mycket utan röjer runt här hemma. Vill helst stå upp hela tiden, så då gör hon det. Är ju lugnt nu när hon lärt sig att vika benen så hon ramlar på rumpan om hon ramlar. Tidigare har det varit kämpigt för henne att sätta sig upp om hon ligger på mage, men på senaste har det gått bra det med. Så himla kul att se när saker och ting kopplar. <3 På onsdag ska vi på bvc, ska bli så roligt att få mäta och väga nu när det var 2 månader sedan!


Hon har tydligen utvecklat ett intresse för historia också! ;)


Kommentarer
Postat av: Lisa- mamma till Isac <3

Oj så duktig hon är!

Hästlängder före Isac men hans tid kommer väl också ;) Haha!

2011-11-14 @ 21:48:54
URL: http://lisasdag.blogspot.com
Postat av: Lisa- mamma till Isac <3

Haha, nä, historia har han inte upptäckt. Vår lättroade son uppskattar reklamen mest ;)Ja, vi tar gärna nån promenad! Hör av dig när ni ska ut nåt :)

2011-11-15 @ 09:35:25
URL: http://lisasdag.blogspot.com
Postat av: Sanna - Mamma till Isabella

Men åh vilken sötnos! :)

2011-11-15 @ 16:36:09
URL: http://saaanna.blogg.se/
Postat av: Fia- mamma till Edison

Är precis som om de får mer bråttom bara för att de lärt sig nåt nytt!? Och tycker att allt går så segt liksom haha!2011-11-15 @ 21:16:32
URL: http://airyfairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0