Solbrillor

Lisa bloggade ju och visade upp Isak i snygga pilotbrillor igår. Idag var jag tvungen att leta fram våra och ta en bild när hon matchade dem hela hon. Ser ju förjäkla härlig ut!


Ångest

Usch, jag har sådan ångest inför mitt läkarbesök imorgon. Ångrar på nått sätt att jag inte kunnat förtränga det ett tag till och skjutit upp. Men lika bra att ha det gjort antar jag. Jag har några hårda knölar i högra sidan av magen och är förstås livrädd att det ska vara cancer och att jag ska dö ifrån mitt älskade barn. Har haft dem sedan innan graviditeten om jag  inte minns fel. Annars upptäckte jag dem alldeles i början av graviditeten. Hoppas att läkaren kan säga att det är helt normalt eller så, jag kommer ju bli helt knäckt om han skickar remiss till röntgen eller så. Fy.Jag är skiträdd för det där.

Söndag och mors dag

Jockes föräldrar kommer hit mitt på dagen och sedan ska vi åka och fira mamma en sväng. Det är ungefär vad våran dag bjuder på. Nu önskar jag verkligen att flytten kunde vara gjord så jag slapp fundera mer på det. Kanske hämta hem släpet från mamma idag?


Söderhamn

Idag var jag och systrarna samt Mikaela och pappa till Söderhamn för tre av oss hade tid bokad hos SofieDoes it hurt?! Pappa och Bea åkte sedan (nånstans söderut) och gjorde bilaffärer och vi andra tre(fyra, Elisia var ju med förstås) passade på att luncha och så. Roligt att umgås med Mikaela lite också, det var länge sedan! =)

Nej, nu blir det sängen tror jag faktiskt!


Lilla hjärtat


Typiskt!

Igår åt Elisia typ varannan timme istället för var 3-4:e som hon gör annars. Vaknade således med sprängfyllda bröst imorse då produktionen antagligen ökat. Har haft ont i ena bröstet som inte släppt på hela dagen fastän jag ammat ur det. Började känna mig lite yr nu mot kvällen och tog en temp och har såklart feber. Ringde amningsmottagningen men det var en uska som svarade och hon skulle be en barnmorska ringa upp för de ville kanske att jag skulle komma in pga febern. Konstigt nog känner jag inga hårda knölar i bröstet så vet inte...Men det är ont, ont iallafall.

Har ingen jättelust att åka in, men vi får väl se vad som säger.

Våran morgon i bilder.

Först på med fina kläder...



Sedan gick det säkert 10minuter innan vi  konstaterade att det är opraktiskt med klännning/tunika även om det är väldigt fint...

Så det åkte av och Elisia gymmade en stund men strax var det dags för en tupplur!


När lilla fröken vaknar ska vi ta en promenad med Therese och Agnes :)

Skrattar högt!

Idag har vi varit på mammaträff, det var trevligt! Nu när vi kommit hem så är hon på ett strålande humör och har skrattat högt flera gånger när jag tokat mig med henne. Det är första gången hon skrattar med röst förutom att det hänt när hon sovit ett par gånger. Älskade lillfisan.

Vägde och mätte också. 62cm och 6355gram. Bara ökat 105gram sedan vi var där sist för tolv dagar sedan, men växt 2cm på längden. Inte undra på att jag tyckte att kläderna började bli lite stora när hon växt så på längden.


Tidig morgon och pedofil-tv

Vaknade klockan fem då Elisia ville ha lite mat och sedan somnade honom. Men inte jag, så jag passr på att sitta lite här vid datorn istället. Medans hon åt så gick "Toddlers and tiaras" på Travel and Living Channel, och jag känner att jag dör lite inombords när jag ser det. Jag är övertygad om att det är varje pedofils favoritprogram. Fattar man inte själv hur vansinnigt det är att sätta på en två(!)åring låtsastuttar i form av stora strutar i på tighta guldbaddräkt? Jag blir så illa berörd. Stackars lilljänta. Två år.


Buzzador

Hej! Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Westh): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=Westh Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=Westh〈=SE



Torsdag var det

Idag ska vi vara hemma och mysa, ska försöka hinna dra på bordet en sista gång. Nu vill jag ha flytten gjord! Oroar mig lite faktiskt, att det ska bli en massa stress och så. Saker tar längre tid när man har en liten bebis, även om hon sover mycket.

På torsdag ska jag och Bea tatuera oss! Ska verkligen bli roligt, längtar!


Elisia två månader.

Idag är Elisia två månader. Gud vad tiden går fort och vad det händer mycket på så kort tid! Vi har varit och hälsat på Therese och William idag, det var jättetrevligt :) Nu tror jag att det är dags att ta en promenad!




Morgonstund har plastsked i mun.. eller hur man brukar säga.

Med mycket viljestyrka kan man greppa någonting som hålls framför en, och med lika mycket viljestyrka kan man efter mycket om och men då in det i munnen. Å så smakar det så illa!


Regn och åter regn

Nu har vi precis klivit upp, så det blir frukost för min del snart. Elisia har precis fått sin och Jocke är ute med hundarna i ösregnet. Jag hoppas att det slutar att regna snart! Vi ska åka till stan en sväng idag då Jocke ska träffa killen han är kontaktperson åt och jag och Elisia ska till pappa en sväng.






Nya möbler

Ja nästan så känns det nu när matrumsmöblerna får bli vita och fina. Elisia har precis somnat så jag ska gå ner och börja dra på andra lagret nu tror jag :) Nej, det här blev en rätt värdelös uppdateringen, men nu ska jag springa ner och måla lite så har jag inte allt kvar imorgon!

Sov gott !


Fast forward

Det känns verkligen som om allting snabbspolas. En dag går så ofantligt fort sedan Elisia kom tycker jag. Man hinner knappt vakna så är det kväll. Konstigt att det kan bli så! Idag har Jockes föräldrar varit här, sedan har vi inte gjort så mycket mer. Tog en liten promenad efter det och lagade middag. Jaa, nu är det dags att lägga lillan snart, skriva en inköpslista inför imorgon och sedan är det Big Brother och godnatt.


Igår kväll. Ser ofantligt skönt ut när bebisar sover.

8 veckor

Idag är Elisia 8veckor och vi var på bvc och mätte och vägde. Hon är 60cm lång och väger 6250gram. Fick veta att mammagruppen börjar den 23:e, blir nog trevligt det med. Efter det fick jag hjälp av snälla Maths att åka på soptippen med grejerna vi hade på släpet och sedan så var jag och Jocke på kommunen och bekräftade faderskapet. Så nu har hon en pappa också ;)

Nu ska jag ta hand om min lilla solstråle!


Sommardag!

Idag har jag och Elisia varit hos pappa då Jocke blev tvungen att jobba. Tråkigt men torsdag och fredag är vi lediga tillsammans iallafall. Pappa, jag och Elisia tog en promenad runt Lillfjärden i värmen och dete var inte så jättelänge sedan jag kom hem igen. Har varit hemma ett par timmar dock, och hunnit ordna med en liten överraskning åt J tills han kommer hem.

Det är varmt som tusan på övervåningen så det blev kortbent pyjamas för lillstumpan idag. På såhär bra humör är hon, synd bara att det blev så taskig kvalité på bilderna.


Försommarväder

Skrev ett inlägg igår men det verkar inte vilja bli publicerat även fast det står att det är gjort. Konstigt! Idag ska det vara strålande väder så nu ska jag ut på en promenad innan det blir för varmt! Hoppas ni alla får en härlig försommardag!




Törnrosa

Ja, nått annat kan man väl inte kalla damen i fråga. Igår sov hon från 22.30-06 imorse. Då åt hon och somnade om till strax efter nio. Då borde hon vara utsövd tänkte jag då!Pigg och glad en liten stund. Men nej då. Somnade om igen och sov till 15 då jag tyckte att hon borde äta lite... så jag försökte väcka henne. Så hon åt och somnade om. Snacka om trött tjej!

Jättespännande för er att läsa om! ;P


Älskling <3


Fredag?

Ja, som föräldraledig så blir man lite dagvill, men nu kollade jag i almanackan på datorn och den säger fredag. Här har vi en fröken som sov från 20-05 och JAG vaknade och undrade vad som stod på. Hon väcktes sedan av att jag klev upp och gick ner en sväng. Lite käk i lillmagen och sedan somnade hon om till 8. Nu ligger hon i babygymmet och pratar lite. Men nu ska jag sätta mig och samtala med henne istället :)

Jag tycker det har hänt så mycket i ansiktet på henne på senaste, liksom blivit bebis itsället för nyföding eller vad man ska säga.


Morgonstund har guld i mun

Elisia har varit på ett strålande humör nu på morgonen. Lyckades fånga ett par leenden, det är inte alldeles enkelt eftersom jag måste gömma kameran för så fort den åker fram så får hon en bekymmersrynka i pannan. 



(Haklappen har hon för att hon gärna kräks efter hon ätit så den får sitta på en timme efter eller så)

Sju veckor

Idag är Elisia sju veckor gammal, känns som om vi alltid har haft henne samtidigt som det känns som om det var alldeles nyss hon föddes. Lilla hjärtat

Började dagen med att åka till stan för att ta en promenad med Therese, tack för sällskapet det var jättetrevligt! Sedan for jag till Elin och lunchade med henne och Hans och surrade lite. Efter detta svängde jag förbi hos moster och umgicks lite med henne och hennes barn. Passade också på att lämna en sovande Elisia där för att åka och handla lite, och tog med mig Angelica som ville följa istället. Gojäntan som blivit så himla stor på så kort tid tycker jag! Jag har alltså haft en härlig dag i stan med andra ord. Sex veckor kvar tills vi flyttar nu. Hoppas dom går fort!

Hur man tar hand om en bebis

Hittade enkla instruktioner HÄR.

Omgjort igen

Svårt att få till en bra design på bloggen, särskilt nu när jag inte sitter vid datorn särskilt mycket. Vill göra annat känner jag. Men den får duga som den är nu, även om den inte ser lika bra ut i Internet Explorer som i Firefox t ex.


Det blåser som tusan, vilket är synd för jag vill vänta tills dess att det slutat blåsa innan jag tar en långpromenad. Men Jocke börjar jobba tre och det är trist att gå själv. Dilemma! Kanske fara ut till Arnöviken en sväng på eftermiddagen om jag känner för det då. I annat fall ska jag nog packa ner lite böcker och DVD-filmer, och kanske städa ur skafferiet. Imorgon ska jag träffa Sandra och Madde och deras småttingar (som iofs är stora jämfört med E).

Nej, dags för någon lunch tror jag!

RSS 2.0